Body & Soul-Super femei

Salutare, salutare!

Astăzi revin cu un nou articol din seria „Oldies, but goldies!” În ultimele zile nu am mai publicat aproape nimic pe blog fiindcă am fost foarte ocupată cu pregătirea celor doua interviuri care urmează să apară cât de curând aici, pe Diana’s Music & Culture Blog.

Despre cine credeți că este vorba? Vă dau un indiciu: sunt doi artiști români foarte îndrăgiți de voi. Aștept comentariile voastre cu răspunsul la întrebarea mea. Hm…și sunt curioasă care sunt artiștii voștri preferați pe care v-ați dori să-i intervievez (români, deocamdată :P).

Să trecem, însă la subiectul acestui articol, mai exact, la trupa Body & Soul. Cei patru membrii ai acestei trupe au fost: Laurențiu, Bogdan, Florin si George. În primii ani după trecerea în mileniul III, băieții au lansat numeroase hit-uri care erau difuzate de majoritatea posturilor de radio și televiziune. Melodiile lor răsunau pe plajă, la mare, în discoteci. :))

Printre cele mai de succes melodii ale trupei Body & Soul s-a numărat hit-ul „Super femei”, pe care vă invit să-l ascultați acum. Ce amintiri vă leagă de această melodie? ;))

Reclame