Concert pentru viață-All 4 Dax

All 4 Dax – Concert umanitar la Silver Church (Calea Plevnei 61, București, România) pe 9 septembrie 2010

Pe Dax– „The man with the sax” îl știți cu siguranță. A colaborat cu mulți artiști, printre care Vali Bărbulescu și Dalma Kovacs. Din nefericire, acesta a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer.

Îl puteți ajuta și voi pe Dax dacă mergeți la concertul umanitar organizat pentru el în Silver Church pe data de 9 septembrie 2010. Intrarea la concert va fi reprezentată de suma modică de 20 de lei, sumă ce va fi donată în contul lui Dax. Mai jos aveți comunicatul de presă pe care vă rog să-l citiți pentru a afla mai multe detalii despre concert.

Îi urez și eu multă sănătate și sper să auzim numai de bine! 🙂

Bucureşti, 3 septembrie 2010 – Numele lui este Dan Nedelcu, dar mulţi dintre voi îl cunoaşteţi ca Dax – “The man with the sax”. Din păcate, în această vară a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer – sarcom sinovial la antebraţul drept. Acum el are nevoie de ajutorul nostru pentru a obţine banii necesari unei operaţii care i-ar putea salva viaţa.

…Pentru a-l ajuta pe Dax, se va organiza un concert caritabil în clubul Silver Church, joi – 9 septembrie 2010. Evenimentul All 4 Dax va aduce nume importante de pe scena muzicală românească, care au răspuns afirmativ apelului umanitar. Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vali Bărbulescu, Rosario Internulo, Emil Lassaria, Marika şi Dan Ene vor fi prezenţi pe scenă, începând cu ora 22:00.

“Nu-l cunosc personal pe Dax, însă am fost impresionat de ceea ce i s-a întâmplat. Fac un apel la toţi fanii lui, dar şi la persoanele care doresc să ajute, cu orice sumă. Mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat proiectului, dar şi celor care vor veni la eveniment”, a declarat Dan Ene, iniţiatorul proiectului.

Intrarea la acest eveniment este simbolică – de minim 20 lei, bani ce vor fi donaţi în contul lui Dax. Pentru orice ajutor, aveţi la dispoziţie următoarele două conturi, în lei şi euro:

RO52RNCB0087050428350002 (EUR)

RO79RNCB0087050428350001 (LEI)

Titular cont: Nedelcu Gina Manuela – deschise la BCR Sucursala Pantelimon

http://daxsax.wordpress.com/

Acesta este videoclipul la melodia „Safe SAX”, o colaborare a lui Dax cu Vali Bărbulescu. Îmi amintesc că în vara anului 2004 am dansat pe melodia asta la mare până nu mai puteam de picioare.

Reclame