Premieră Step Up 3D

Cea de-a treia parte a seriei de succes „Step Up” ajunge și în România!

Primul dans a fost în studio, al doilea pe străzi, iar al treilea în toată lumea.

„Step Up-Dansul dragostei 3D” va avea premiera vineri, 3 septembrie, ora 19:00, la cinema Movieplex din București. Pe lângă spectaculoasele efecte 3D, spectatorii vor avea ocazia să asculte și hit-urile ce fac parte din soundtrack-ul filmului. Pe coloana sonoră îi veți putea auzi pe Flo Rida, T-Pain, Trey Songz și mulți alții.

Surprizele nu se opresc aici!

Cu ocazia acestei premiere, trupa Simplu vă provoacă la un concurs de street-dance: Urban Dance Jam. Mai multe detalii găsiți, însă în comunicatul de presă de mai jos.

Vizionare plăcută! 🙂

Pe 3 septembrie, la ora 19.00, cu ocazia premierei filmului Step Up 3D, Trupa Simplu te provoaca la un concurs de zile mari la Movieplex: Urban Dance Jam. Cele mai bune trupe se vor « bate » in miscari spectaculoase de street dance, doar una fiind declarata castigatoare.

Concursul, prezentat de CRBL si jurizat de Omu Negru, Piticu si Francezu, va fi urmat de proiectia celui de-al treilea film din franciza de succes Step Up, primul dance movie filmat vreodata in 3D. Daca pana acum, filmele Step Up te faceau sa simti ca privesti cea mai tare petrecere, in care toata lumea danseaza, acum, gratie tehnologiei digitale 3D, vei simti ca esti parte din actiune.

Universul intens al street dance-ului new yorkez prinde viata si se metamorfozeaza complet in mult asteptata continuare a seriei de succes Step Up, o noua creatie 3D exploziva: Dansul Dragostei 3D.

Cu cei mai buni dansatori din lume, o coloana sonora cu cele mai noi hituri: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan, Estelle (feat. Kardinal Offishall) si o poveste de dragoste pasionala, STEP UP 3D face senzatie pe marile ecrane cu cele mai spectaculoase efecte 3D.

Cumpara-ti bilet acum la premiera filmului Step Up 3D, vineri, 3 septembrie, ora 19.00, la cinema Movieplex. Ai parte de cele mai tari dansuri pe ecran si in afara lui. Nu rata o experienta 3D coplesitoare si un show live incredibil. Ai sansa de a-ti intalni vedeta preferata si de a-i cunoaste pe cei care au adus pentru prima oara break dance-ul pe scenele din Romania si au inspirat tinerii sa traiasca si sa simta in spiritul street dance: Trupa Simplu!

step up, 3d, soundtrack, film, premiera, simplu, concurs, street-dance

Reclame